Nyerj kedvenc fotóddal a Helly Hansen nagyszabású pályázatán


2015.05.28.
Legyél te a szerencsés, aki két személyre szóló római VIP élményt és 1000 euro értékű Helly Hansen termékeket nyer

Oslo, Norvégia (2015. május 28.) – A globális vitorlás ruházati márka, a Helly Hansen a 2015-ös Bullitt GC32 vitorlásverseny hivatalos szponzora. Együttműködésük keretében versenyre szólítják a vitorlázás szerelmeseit, melynek fődíja egy kétszemélyes VIP részvétel a GC32 Római Kupán (augusztus 28-30.), a Helly Hansen #JoinOurCrew kampányának keretében.
 
A szerencsés nyertes másodmagával all-inclusive VIP élményben részesülhet a kupa Róma melletti, fiumicinói állomásán, ahol a versenyen részt vevő repülő katamaránokat is megcsodálhatja.
 
A Helly Hansen fotópályázatot hirdet: a vitorlázók feladata, hogy kiválasszák kedvenc hajózási kategóriájukat – óceáni, belvízi, dingi, vagy cruising vitorlázás– majd feltöltsenek egy, vitorlázás közben készült fotót a Helly Hansen weboldalára (www.hellyhansen.com/joinourcrew), és a képaláírásban magyarul kifejtsék, hogy mit élveznek legjobban a vitorlázásban.
 
A #JoinOurCrew pályázat 2015. május 21-től július 27-ig tart. A jelentkezők közül a Helly Hansen hetente kisorsol egy stílusos HH Duffel 2 50 L sporttáskát is.
 
A 2015-ös GC32 katamarán versenyt öt lenyűgöző európai helyszínen rendezik meg – az ausztriai Traunseen, az angliai Cowesban, a németországi Kielben, a Róma melletti Fiumicinóban és a franciaországi Marseille-ben. A tíz méter hosszú versenyhajók szárnyaikkal a vízből kiemelkedve akár 30 csomós sebességgel is képesek haladni. Teljesítményük ezzel páratlan vitorlázóélményt nyújt a versenyzőknek és a szemlélődőknek egyaránt.
 
További információ a Bullitt GC32 vitorlásversenyről: www.gc32racing.com.


© 2010-2015 raffica.hu - Minden jog fenntartva! email: info@raffica.hu

Designed and created by Adamic