Címvédésre készülünk Németországban


2010.06.13.
A Rund Um, egy verseny Németországban, amit tavaly óta itthon is egyre többen ismernek. Történelmi győzelmet arattunk 2009-ben, amikor megnyertük a speciális, éjszakai tókerülő versenyt.

A Rund Um, egy verseny Németországban, amit tavaly óta itthon is egyre többen ismernek.
Történelmi győzelmet arattunk 2009-ben, amikor megnyertük a speciális, éjszakai tókerülő versenyt.
Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a jubileumi, 60. Rund Um vitorlásverseny, amire a csapat ma este utazik ki. A péntek esti rajt fontos lesz a csapat számára, mert idén már a címvédésre készülünk.
 
Tavaly 418 vitorlás közel 2000 versenyzővel sorakozott fel a tavon, köztük mi is. Akkor hatalmas meglepetésre 12 óra 2 perc és 41 másodperc alatt teljesítettük a 100 kilométeres távot, ezzel megnyertük a versenyt. Mögöttünk a második helyen már 42 perc lemaradással ért célba a svájci Holy Smoke Andreas Künzli-vel, a harmadik pedig a mezőny egyik legesélyesebb hajója, a Lillo lett Markus Ficht kormányzásával.

Rund Um 2009
Idén a címvédésre készülünk, amire heti két edzéssel készültünk, és teljesen átépítettük a Raffica-t. Új trapézt kapott, egy méterrel szélesebb lett, megérkezett a várva-várt új vitorla és megváltozott a design is (ezüst-piros). A csapat még egységesebb a technikai és erőnléti edzéseknek köszönhetően.
 

© 2010-2015 raffica.hu - Minden jog fenntartva! email: info@raffica.hu

Designed and created by Adamic