Extrém vitorlázás


Gyűjtsd össze barátaidat és irány egy extrém vitorlázás a Balatonon!

A Raffica team hajójával, a Sponsor Wanted hajójával szervezünk Neked egy 2-3 órás vitorlázást. A vitorlázás alkalmával lehetőséged nyílik belelátni a Balaton egyik leggyorsabb hajó működésébe, a csapat hajón való tevékenységébe. Láthatod milyen izgalmakkal jár a vitorlacsere, a hajó fordulása a vízen, és megtapasztalhatod, hogy szélcsendben, amikor azt gondolnád, hogy elmarad a túra, mégis meglódul a hajó, majd a szélnél is gyorsabban szeli a vizet.
Ha figyelmes vagy és ellopsz egy-két mozdulatot a csapattagok tevékenységéből, még az is lehet, hogy a hajó kapitánya felelős feladattal bíz meg!

Ha jó a csapatod, akár többen is együtt vihetitek a hajót.

A program 2-3 órás vizenlétet jelent, amit előbb egy szárazföldi oktatás előz meg, ahol megismerkedsz a hajóval, a hajón való posztok fontosságával, mancsaft felszerelésével, de még a kötelek sokasságával. Játékos keretek között tanítunk Neked csomókat, amiket a hajós köteleken kell tudnod megkötni.

Ezek után irány a Balaton!

A vitorlázás után ajánlunk számtalan szárazföldi programot, sportolási, szórakozási lehetőséget.

Ez a program különböző városokból indulhat a Keleti medencében, Balatonkenesétől Balatonfüredig.

A programra 2-10 fő között lehet jelentkezni. Amennyiben többen lennétek, több hajóval is van lehetőségünk az extrém programot megszervezni.

Abszolút szélcsend idején, valamint túl erős szél esetén, kizárólag a kapitány döntse alapján elmaradhat a túra! Ez az indulás előtti órában dől el.
Ebben esetben egy másik időpont egyeztetésére kerül sor.

A program ára egyedi megbeszélés alapján.
Ajánlatot kérni lehet a info@raffica.hu címen, illetve a +36 20 383 88 85 telefonszámon

A Raffica team által tarthatod az eljegyzésed, az esküvőd is a balatoni hullámok tetején!
Ajándékozd esküvőre, születésnapra, évfordulóra… !

További javaslat:
Igény esetén ez a program kiegészíthető csapatépítő trainer igénybevételével. Olvasd el a csapatépítő vitorlázás részt a web oldalon!

 

© 2010-2015 raffica.hu - Minden jog fenntartva! email: info@raffica.hu

Designed and created by Adamic